Tjänster

Innehållsförteckning

Våra Begravningstjänster i Halmstad

Vi på begravningsbyrån i Halmstad ser som vår främsta uppgift att finnas där och ge dig den hjälp du behöver – när du behöver den. Våra tjänster grundar sig på respekt för dig och dina önskemål. Vi möter dig med omtanke och försöker alltid ge mer än vad man kan förvänta sig av en traditionell begravningsbyrå.

Kostnadsfri rådgivning för begravningar i Halmstad.

Boka personlig och kostnadsfri rådgivning med någon av våra erfarna rådgivare.
Boka gratis rådgivning här

Begravningar

Med djup respekt för den avlidnes livsåskådning hjälper vi er att arrangera en hedrande och finstämd begravning, oavsett vilket samfund den avlidne tillhörde. Vi kan naturligtvis också arrangera en borgerlig begravning, eller en begravning utan formell ceremoni.

Familjejuridik

Ofta kan man behöva hjälp med det juridiska vid ett dödsfall, då det kan vara komplicerade situationer att nysta i, såsom testamenten och bouppteckningar. Vi har kunniga jurister som kan hjälpa dig med allt det juridiska.

Gravstenar

För många anhöriga är gravstenen viktig. Det blir som ett minnesmonument av en älskad familjemedlem, och det är gravstenen vi tittar på när vi besöker graven för att tala med den avlidne. Därför samarbetar vi bara med leverantörer som gör gravstenar av en kvalitet som håller i generationer framåt.

Övriga tjänster

Det finns mycket annat vi kan hjälpa till med i samband med en begravning i Halmstad, till exempel blomsterarrangemang, minnesgåvor, minnesstund och val av begravningsplats. Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal så kan vi prata mer.

Kyrkor, kapell och begravningsplatser i Halmstad.

Det finns ett flertal fina kyrkor i Halmstad, och vi hjälper gärna till med att boka kyrka, präst, organist och solist för en begravning enligt Svenska Kyrkan eller lokal och officiant om ni önskar en borgerlig begravning.

Kyrkor i Halmstad

Några vanliga kyrkor vid begravningar är Andersbergskyrkan, Holms kyrka, Kärlekens kyrka, Sperlingholms kyrka och S:t Nikolai kyrka.

Begravningskapell i Halmstad

Vid Västra kyrkogården finns två begravningskapell: S:ta Anna kapell och S:ta Katarina kapell.

Begravningsplatser i Halmstad

Västra kyrkogården, Karlsro, Norra kyrkogården, Holms kyrkogård och Sperlingholms kyrkogård.

Author photo
Anna
Skribent
Anna har arbetat som journalist tidigare och är numera skribent. Hon ansvarar för förvaltning av denna webbplats samt för dess artiklar och guider.